Om mig

Victory Grove

Rhodesian Ridgebacks

 

 

 

Johan heter jag och jag bor i Sigtuna med min ridgebacktik Zingo, född -08. Från början bodde jag 1000 km längre norrut, men flyttade ner för studier och har blivit kvar sen dess.

 

När jag var liten hade vi gordon setter hemma, så hundintresset har funnits sen barnsben. Min första egna hund var pinscher, men jag önskade mig en större ras och med ridgeback känner att jag verkligen hittat rätt.

 

Flera av mina vänner har uppfödning så jag har haft nöjet att uppleva den biten av hundlivet. Genetik, anatomi och hälsa är några av de saker jag vurmar lite extra för.

 

Jag driver eget företag och jobbar mestadels hemifrån, så jag kan ha henne med mig vad jag än gör. Vi har naturen precis runt knuten och det är för mig en stor förmån att kunna ta ett par timmars långlunch och gå ut i skogen tillsammans. Utöver skogpromenader så kör vi lite vardagstricks, träffar hundkompisar för bus och rejs, vi har fjällvandrat, har en stuga i skärgården med mera.

 

Sedan fyra år tillbaka rider jag ett par dagar i veckan, något jag önskar jag hade börjat med långt tidigare, då det är väldigt roligt. Jag sitter som vice ordförande i SRRS Stockholm och det är både lärorikt och givande att jobba för klubben. Utöver att vara vår ordförandes högra hand fokuserar jag lite extra på informationskanalerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Johan Segerlund - All Rights Reserved