A-kullen

Victory Grove

Rhodesian Ridgebacks

 

 

 

C.I.B, DK V-11, NO UCH, NORD UCH, SE V-12 Kangelani's Impressive Ino ByAscot

Umlani Abuya kwa Zingo

 

 

 

 

 

Från allra första början ville jag ha en sund och trevlig hund som jag kunde ha med som sällskap, vad jag än gjorde. Sagt och gjort, valet föll på en ridgeback. Zingo kom till mig och vi liksom blev ett team.

 

I takt med att tiden gick så väcktes tankarna på att hon nog var den perfekta hunden. Visst, jag kanske låter lite partisk nu, men så ligger det till. Nej skämt åsido. Alla hundar har bra och mindre bra sidor, men hennes kvalitéer och egenskaper är dock så pass goda att det blir ett positivt tillskott till rasen. Där ligger också grunden för att jag väljer att ta en kull.

 

Valet av hane tog väldigt länge. Längre än den tid jag lade på att hitta Zingo faktiskt. Till slut bestämde jag mig för Ino. En del i det är att Ino parade Zingos mamma Sharifa 2010 och det resulterade i fantastiskt bra avkommor.

 

Ino kompletterar Zingo exteriört på ett mycket bra sätt och är sund i både kropp och själ. Han är en av de vänligaste och mest godhjärtade hanar jag träffat på. Jag är väldigt tacksam att Marit och Alex, som samäger honom, har låtit mig anväda honom på min första kull. En bra grund att stå på inför kommande kullar är guld värd. Ino har för övrigt gjort MH i Sverige och lustigt nog var det samma beskrivare som Zingo hade.

 

Här kommer lite grundläggande info om honom:

 

 

Namn: Kangelani's Impressive Ino ByAscot

Född:2007-04-06

Uppfödare: Marit Hjartøy Dysvik, Kennel Kangelani

Far: Ascot Alta Mirano

Mor: Kangelani's Ficelo Filicia

HD: A

ED: 0

Dilute: DD (fri)

DM: NN

MH: Ja

 

Mer info finns på Kennel Kifani

 

 

 

Datum: 2013-11-16

 

 

Födda: 14 st

 

Dödfödda: 2 st

 

 

Pålagda:

 

Hanar: 6st (4 korrekta)

 

Tikar: 6st (3 korrekta)

 

 

5 st ridgefel

 

0 st sinus

© Johan Segerlund - All Rights Reserved